Recreatie mogelijkheden

kwintelooijen

"Zandafgraving Kwintelooijen"

Op 10 minuten wandelen, ligt het natuur en recreactiegebied Kwintelooijen. Dit is één van de grotere trekpleisters vanwege de vele mogelijkheden die het terrein biedt aan natuurliefhebbers en actieve recreanten.

www.recreatiemiddennederland.nl

Logo Ouwehands Dierenpark 01

Ouwehands dierenpark

In Rhenen ligt het fameuze Ouwehands dierenpark met het "Berenbos"en "Ravoti Apie". Deze kunt u natuurlijk niet overslaan.

www.ouwehands.nl

rhenen

Winkelen in Rhenen

Het is in de oude stadskern van Rhenen altijd gezellig shoppen. Een terrasje pakken of door de authentieke straatjes slenteren, kan natuurlijk ook!

blauweKamer

Natuurgebied "De Blauwe Kamer"

Een natuurgebied, onder aan de Grebbeberg, met interessante flora en fauna.

www.utrechtslandschap.nl

blauwedraad

Manage Blauwendraad

De manege ligt op 5 min. loopafstand en biedt de mogelijkheid op een paard van het prachtige bos achter de camping te genieten.

www.manegeblauwdraad.nl

fietsinbos

Fiets- en wandelroutes

De mogelijkheden voor fiets- en wandeltochten zijn onbeperkt. U kunt genieten van De Utrechtse Heuvelrug, De Gelderse Vallei, De Betuwe, De Ginkelse Heide bij Ede en De Grebbeberg.

www.routeyou.com

kasteelrhenen

Kastelentocht

In de omgeving bevinden zich talloze kastelen. U kunt in Amerongen, Wijk bij Duurstede, Langbroek en Leersum een bezoek brengen en tevens genieten van de prachtige tuinen.

www.routeyou.com

Veenenda

Winkelen in Veenendaal

Het is altijd gezellig in Veenendaal, zo kunt u er winkelen, een terrasje "pakken", een bioscoop bezoeken of bowlen. Rhenen en Wageningen zijn natuurlijk ook prima gemeentes om te bezoeken.

www.veenendaal.nl